WhatsAppWhatsApp ons

Veilig werken in het magazijn

 

De training “Veilig werken in het magazijn” is een training speciaal gericht op het veiliger werken van de logistieke medewerker(s). Deze training wordt op uw eigen locatie gegeven en kent een zeer praktische aanpak. De cursisten worden op een interactieve manier getraind en op een constructieve manier bewust gemaakt van de mogelijke gevaren in en rondom het magazijn.

Tijdens het theoretische deel worden voorbeelden uit de praktijk besproken die van toepassing kunnen zijn binnen uw eigen magazijn. Gedurende de training zijn er voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en voorbeelden uit de eigen werkomgeving te bespreken.

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er samen met de trainer-specialist een inspectie uitgevoerd waarbij er gekeken wordt naar de verbeteringspunten in uw magazijn. De risicovolle situaties worden besproken en uiteraard ontvangt u van ons advies ter verbetering van de situatie.

De training “Veilig werken in het magazijn” heeft tot doel, iedereen die werkzaam is in het magazijn, bewust(er) te maken van de mogelijke risico’s in het magazijn. De training stelt de deelnemers in staat deze situaties te herkennen, te zien en benaderen.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname.

“VEILIGHEID IN LOGISTIEK”

 

Vraag hier uw offerte aan

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering