WhatsAppWhatsApp ons

Heftruckcertificaat

Heftrucktraining met certificaat voor beginners en gevorderden

Aan het rijden met en het bedienen van een intern transportmiddel zoals een heftruck of reachtruck kleven de nodige risico’s. Het is dan ook verplicht vanuit de arbowetgeving dat de bestuurder over voldoende deskundigheid beschikt. Met een heftruckcertificaat van VeiligheidsInstituut Nederland BV kan deze deskundigheid worden aangetoond. Zowel voor beginnende als voor ervaren heftruckchauffeurs bieden wij cursussen aan.

Direct naar:
Heftruckcertificaat beginnerscursus
Herhalingscursus heftruckcertificaat

Wij kunnen deze trainingen op uw eigen locatie geven met uw eigen apparatuur. Ook stemmen we de inhoud van de training gedeeltelijk af op uw specifieke situatie.

Heftruck certificaat theorie en praktijk

Bij zowel de beginners- als de herhalingscursus behandelen we alle theoretische en praktische aspecten die de heftruckchauffeur moet beheersen.

Over de heftruck certificaat beginnerscursus

Tijdens de beginnerscursus heftruckcauffeur leren beginnende heftruckchauffeurs een heftruck op de juiste wijze te besturen en te beheersen. Een certificaat kan vanaf de leeftijd van 16 jaar worden gehaald.

Heftruck certificaat verlengen

Wanneer een heftruckcertificaat verlopen is, of de bestaande kennis van de chauffeur een update nodig heeft dan kan de herhalingscursus heftruckcertificaat worden gevolgd.

 

 

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering