WhatsAppWhatsApp ons

Basisopleiding reachtruckcertficaat (beginner)

 

Vanuit de Arbowetgeving wordt deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de reachtruck, vereist. Met het reachtruckcertificaat van VeiligheidsInstituut Nederland BV voldoet u aantoonbaar aan de gevraagde deskundigheid.

Tijdens de training komen alle theoretische en praktische aspecten aan de orde, die behoren bij het vakmanschap reachtruckchauffeur. De beginnende reachtruckchauffeurs leren tijdens deze opleiding een reachtruck op de juiste wijze te besturen en te beheersen.

Deze tweedaagse cursus bestaat voor een deel uit theorie en voor een groot deel uit praktijk. Tijdens het praktijkgedeelte wordt de cursist persoonlijk begeleid om vertrouwd te raken met het besturen van de reachtruck. Veiligheid en bewust veilig omgaan met de reachtruck loopt als een rode draad door de training. Deze professionele training wordt op uw locatie gegeven en is afgestemd op de omstandigheden binnen uw onderneming.

De cursist zal na de theorieles (ochtend) worden getoetst op zijn theoretische kennis in de vorm van een theorie-examen. Tijdens de tweede dag vindt er een rijexamen plaats ter afsluiting van de training. Bij het succesvol afronden van de training en beide examens ontvangt de cursist het officiële reachtruckdiploma.

Doelgroep

Deze cursus is bedoel voor beginnende reachtruckchauffeurs met geen of beperkte ervaring.

Cursusduur

2 dagen

Geldigheid

Het reachtruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Optioneel

Het is mogelijk om een examen te doen voor een additioneel type truck.

Veiligheidsregister

Uw certificaat wordt automatisch digitaal opgeslagen in het veiligheidsregister zodat u altijd toegang heeft tot uw meest recente certificaten en diploma’s.

 

Vraag hier uw offerte aan

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering