WhatsAppWhatsApp ons

Reachtruckcertificaat

Reachtrucktraining – certificaat halen of verlengen

Het werken met een intern transportmiddel zoals een reachtruck of heftruck levert de nodige risico’s op voor de chauffeur en zijn collega’s. De arbowetgeving verplicht dan ook dat de bestuurder beschikt over de juiste capaciteiten. Met een reachtruckcertificaat van VeiligheidsInstituut Nederland BV kan deze deskundigheid worden aangetoond. Zowel voor beginnende als voor ervaren reachtruckchauffeurs bieden wij cursussen aan.

Direct naar:
Reachtruckcertificaat beginnerscursus
Reachtruckcertificaat verlengen (herhalingscursus)

Wij kunnen deze trainingen in uw eigen magazijn geven met uw eigen reach- en heftrucks. Ook stemmen we de inhoud van de training gedeeltelijk af op de omstandigheden in uw organisatie.

Reachtruck certificaat – theorie en praktijk

Bij zowel de beginnerscursus als de herhalingscursus komen zowel de theoretische als praktische aspecten die de reachtruckchauffeur moet beheersen aan de orde.

De reachtruck certificaat beginnerscursus

Tijdens de beginnerscursus reachtruckcauffeur leren beginnende reachtruckchauffeurs een reachtruck op de juiste wijze te besturen en te beheersen. Een certificaat kan vanaf de leeftijd van 16 jaar worden gehaald.

Reachtruck certificaat verlengen

Wanneer een reachtruckcertificaat verlopen is, of de kennis van de chauffeur een update nodig heeft dan kan de herhalingscursus reachtruckcertificaat worden gevolgd.

 

 

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering