WhatsAppWhatsApp ons

Herhalingscursus reachtruck (expert)

 

Vanuit de Arbowetgeving wordt deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de reachtruck, vereist. Met het reachtruckcertificaat van VeiligheidsInstituut Nederland BV voldoet u aantoonbaar aan de gevraagde deskundigheid.

Tijdens deze eendaagse training komen alle theoretische en praktische aspecten uitgebreid aan bod die behoren tot het vakmanschap reachtruckchauffeur. De chauffeur wordt beoordeeld op zijn kennis en kunde. Zo is hij in staat om in één dag zijn reachtruckcertificaat behalen.

De cursist zal na de theorieles (ochtend) worden getoetst op zijn theoretische kennis in de vorm van een theorie-examen. In de middag vinden er diverse rijvaardigheidsoefeningen plaats waarbij vakkundigheid, professionaliteit en de beheersing van de reachtruck wordt beoordeeld. Het rijexamen vormt de afsluiting van de training. Bij het succesvol afronden van de training en beide examens ontvangt de cursist het officiële reachtruckcertificaat.

Deze professionele training wordt op uw locatie gegeven en is afgestemd op de omstandigheden binnen uw onderneming. Ook is het mogelijk om het reachtruckcertificaat te verlengen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoel voor de ervaren reachtruckchauffeurs.

Cursusduur

1 dag

Geldigheid

Het reachtruckcertificaat is 5 jaar geldig.

 Optioneel

Het is mogelijk om een examen te doen voor een additioneel type truck.

Veiligheidsregister

Uw certificaat wordt automatisch digitaal opgeslagen in het veiligheidsregister zodat u altijd toegang heeft tot uw meest recente certificaten en diploma’s.

Vraag hier uw offerte aan

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering