WhatsAppWhatsApp ons

Herhaling heftruckcertificaat

 

Vanuit de Arbowetgeving wordt deskundigheid voor het rijden op een intern transportmiddel, zoals de heftruck, vereist. Met het heftruckcertificaat van VeiligheidsInstituut Nederland BV voldoet u aantoonbaar aan de gevraagde deskundigheid.

Tijdens deze eendaagse ‘incompany’ training komen alle theoretische en praktische aspecten die behoren tot het vakmanschap heftruckchauffeur uitgebreid aan bod. De chauffeur wordt beoordeeld op zijn kennis en kunde. Zo is hij in staat om in één dag zijn heftruckcertificaat behalen.

De herhaling heftruckcertificaat training ziet er als volgt uit: De cursist zal na de theorieles (ochtend) worden getoetst op zijn theoretische kennis in de vorm van een theorie-examen. In de middag vinden er diverse rijvaardigheidsoefeningen plaats waarbij vakkundigheid, professionaliteit en de beheersing van de heftruck wordt beoordeeld. Het rijexamen vormt de afsluiting van de training. Bij het succesvol afronden van de training en beide examens ontvangt de cursist het officiële heftruckcertificaat.

Deze professionele training wordt op uw locatie gegeven en is afgestemd op de omstandigheden binnen uw onderneming. Ook is het mogelijk om een heftruckcertificaat te verlengen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoel voor de ervaren heftruckchauffeurs.

Cursusduur

1 dag

Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Optioneel

Het is mogelijk om een examen te doen voor een additioneel type truck.

Veiligheidsregister

Uw certificaat wordt automatisch digitaal opgeslagen in het veiligheidsregister zodat u altijd toegang heeft tot uw meest recente certificaten en diploma’s.

 

Vraag hier uw offerte aan

Meer informatie of advies?

Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.    BHV
    VGM Checklist Aannemers
    TÜVRheinland Certified
    NEN normering