WhatsAppWhatsApp ons
veiligheidsinstituut Nederland

Meer informatie via: 073 - 888 52 12 of info@vi-nederland.nl

Team

Onze specialisten

Jan Ducker

Eigenaar

Enthousiaste ondernemer met als ultieme doelstelling ‘logistiek Nederland 100% veilig maken’. Staat klaar om vraagstukken op pragmatische manier te omarmen en gaat geen uitdaging uit de weg.

Jeroen Vos

Safety consultant

Deze specialist deelt graag zijn kennis en creativiteit om tot effectieve oplossingen te komen. Zijn pragmatische en doelgerichte aanpak kenmerkt zijn werkwijze en maakt hem uniek.

Cornelis van Dijk

Safety consultant

Specialist in het geven van training en coaching! De jarenlange ervaringen in de logistiek (QHSE) in combinatie met een ongekende behoefte aan persoonlijke ontwikkelingen, groei en samenwerking, zorgt ervoor dat hij een aanvulling is binnen het team van specialisten.

Antoinette Cassee

Manager Backoffice

Een administratieve duizendpoot en een meester in planning. Als manager Backoffice verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de jaarlijkse magazijnkeuringen en diverse trainingen. Verder beheert zij de planning en de certificering. Samen met collega’s zorgt zij ervoor dat de juiste materialen bij de klant terecht komen en dat onze montagecollega’s gereed staan om werkzaamheden uit te voeren.

Tyler Broeren

Keurmeester

Keurmeester stalen opslagsystemen. Technisch handig, kritisch en een objectieve blik op veiligheid. Bezit veel kennis en kunde om een goed advies te geven.

Hansje 

Parttime kantoorhond

Is gek op koekjes eten, knuffelen en in haar mandje liggen. Door haar verleden is zij minder fan van vreemde mensen maar als ze je eenmaal kent, is ze je beste vriendin. Ziet alles wat er maar voorbijkomt en treedt dan ‘stoer’ op. Type ‘ruwe bolster, blanke pit. Want stiekem ligt ze kwispelend in haar mand, in de hoop een aai over haar bol te ontvangen.

BHV
VGM Checklist Aannemers
TÜVRheinland Certified
NEN normering