magazijnstelling keuren

Stelling keuren

Laat uw stelling keuren door VI Nederland

Een stelling in een magazijn of werkplaats moet voldoen aan een aantal wettelijke eisen (Artikel 7.4a van het Arbo-besluit). Die eisen zijn er uiteraard niet voor niets. Stellingen en opbergrekken worden vaak zwaar belast en in de directe nabijheid wordt gewerkt door personen. Ook worden rondom de stellingen vaak bedrijfsmiddelen als heftrucks en reachtrucks gebruikt. De wettelijke eisen en richtlijnen zorgen ervoor dat de kans op ongelukken zo klein mogelijk is.

risico-inventarisatie-en-evaluatie-1

Eén van deze wettelijke eisen is de verplichte stelling keuring. VeiligheidsInstituut Nederland BV kan deze keuring voor u uitvoeren.

Offerte aanvragen

Nieuwe of gebruikte magazijnstellingen

Ook wanneer er een nieuw magazijn of nieuwe werkplaats is opgeleverd, waarin (gebruikte) magazijnstellingen zijn gebruikt, is het zeer belangrijk een nulmeting van de stellingen uit te voeren. Bij deze keuring wordt nagegaan of de stellingen zijn gebouwd volgens de juiste richtlijnen en normering.

Waarom uw stelling keuren door VeiligheidsInstituut Nederland?

 • Onze keurmeesters werken snel, efficient en professioneel, zodat uw bedrijfsvoering niet door de keuring wordt belemmerd.
 • Onze deskundige en ervaren keurmeesters zijn TÜV-gecertificeerd voor het uitvoeren van de keuring van stellingen volgens de Europese EN 15635 normen.
 • Wij werken in heel Nederland en Vlaanderen.
 • Vaste all-in prijs vanaf € 225,- excl. btw. (inclusief voorrijkosten en reistijd).
 • Onafhankelijk en transparant advies.
 • Jaarlijkse bericht voor een herkeuring vóórdat de periode van de keuring verloopt.
 • Jarenlange ervaring in het keuren van alle typen magazijnstellingen. Er is dus geen situatie die wij niet al eens zijn tegengekomen.
 • Wij zijn opgenomen in het SVK register. Hét register voor professionele veiligheidskundigen.

Offerte voor stelling keuren aanvragen


  Meer informatie of advies?

  Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.   Ook interessant

   BHV
   VGM Checklist Aannemers
   TÜVRheinland Certified
   NEN normering