WhatsApp ons

Bmwt keuring

Wat is nu eigenlijk een BMWT keuring?


Bmwt keuring

Bmwt keuring: periodieke veiligheidskeuring

Een BMWT keuring is de periodieke veiligheidskeuring voor onder andere magazijnstellingen. De BMWT is een brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten van o.a. magazijninrichtingen.

Is BMWT een kwaliteitsnorm?

BMWT-keuringen van magazijnstellingen (stalen stellingen/ opslagsystemen) voldoen aan de Nederlandse norm NEN-EN 15635. Ook bij VeiligheidsInstituut Nederland BV voeren wij alle keuringen uit volgens deze norm. Bovendien gaan wij met onze TÜV-gecertificeerde keurmeesters nog een stap verder dan de BMWT-keuring. Naast de Nederlandse NEN-EN 15635 voegen wij extra veiligheidsrichtlijnen toe om het optimale veiligheidsadvies te kunnen geven. De keuring is te allen tijde transparant en de veiligheid van u en uw medewerkers staat daarbij voorop.

In het bewaken van de kwaliteit van de keuringen streven wij naar het hoogst haalbare. Om dit te garanderen worden onze keuringen periodiek door een onafhankelijke derde partij getoetst en wordt er continu kennis gedeeld met andere keuringmeesters.

Wat bieden wij u?

Keuring offerte aanvragen


  Meer informatie of advies?

  Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.   10 Redenen om te kiezen voor VI-Nederland

   1. 1 Kennis van logistieke processen, routing, opslagtechnieken en Arbowetgeving.
   2. 2 Specialist voor de logistiek.
   3. 3 Goede en transparante werkwijze.
   4. 4 Snel, flexibel en professioneel.
   5. 5 Betrokken, bekwaam en veelzijdig.
   6. 6 Afspraak = afspraak.
   7. 7 Eerlijk in advies.
   8. 8 Concurrerende prijzen.
   9. 8 Eigen montageteam.
   10. 8 Levering uit voorraad.
   BHV
   VGM Checklist Aannemers
   TÜVRheinland Certified
   NEN normering